dimecres, 24 de novembre del 2010

Passar del “saber és poder” a “compartir és poder”

Avui proclamen llarga vida a tot allò que té a veure en el terreny empresarial amb l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques. Entre uns i altres podem aprendre plegats i millorar la manera que tenim de fer les coses. Una oportunitat per posar en pràctica aquests principis pot ser el proper 30 de novembre al Vapor Llonch.

Aquell dia es celebra la jornada “Bones pràctiques: presentació de tres casos empresarials”. Aquest és el títol de la propera activitat del cicle organitzat per l’Associació Sabadell Universitat (ASU) durant novembre. El responsable de la Direcció de Canals i Innovació de Banc Sabadell moderarà una taula sobre les bones pràctiques ens aspectes relacionats amb la innovació, la internacionalització o la cooperació com a estratègia clau per a una empresa. En concret, representants de les empreses J&T BCN, Carinsa i Anubis compartiran amb el públic assistent les seves experiències. La jornada tindrà lloc dimarts 30 de novembre a partir de dos quarts de deu del matí al Vapor Llonch. La sessió comptarà també amb la intervenció del Tinent d’Alcalde, Joan Manau.

Aquesta activitat s’emmarca en el cicle de jornades econòmiques. L’objectiu és tractar des d'una vessant acadèmica i pràctica la conjuntura econòmica actual.

Qualsevol persona interessada en rebre més informació sobre aquestes jornades pot consultar el web sabadelluniversitat.org. La inscripció és gratuïta, però per poder-hi assistir és imprescindible confirmar l'assistència per a cadascuna de les trobades al telèfon 902 078 700 o bé a l'adreça info@sabadelluniversitat.org.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès