dilluns, 22 de novembre del 2010

Causes del fracàs de les persones emprenedores

La Direcció General d’Economia Cooperativa del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha impulsat un estudi que analitza les raons del fracàs de les persones emprenedores empadronades a Catalunya. Els tres factors que més obstaculitzen l’activitat emprenedora des del punt de vista dels propis emprenedors/es són:
  • L’accés a les fonts de finançament
  • Les característiques del mercat
  • Les característiques de l’entorn

Però què opina el personal tècnic de suport a la creació d’empreses? Per aquest col·lectiu, darrera del fracàs de les persones emprenedores també hi ha altres factors com la manca d’habilitats o formació per portar endavant un negoci. Si voleu conèixer més detalls d’aquest anàlisi us recomanem la lectura del resum executiu de l’estudi, realitzat per un equip d’investigadors format per membres de la Càtedra d’Emprenedoria de la Universitat de Barcelona i del Programa Innova de la UPC, amb la col·laboració del grup de recerca Emprèn de la Universitat de Vic.

Consulta el resum executiu de l'estudi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès