divendres, 26 de novembre del 2010

Empreses que fan equip: TEAMING

I, què és el TEAMING?

Teaming és una iniciativa solidària per reunir microdonacions que individualment no són viables. D'aquí el valor de fer equip. Una forma de fer Teaming a l'empresa és aportant 1€ de la nòmina de cada persona que voluntàriament així ho desitgi. L'empresa serà qui canalitzarà aquesta donació i pot també afegir una aportació a l'esforç que està fent l'equip.

Entre tots, trien a quina organització, projecte o causa destinar la suma de cada mes. El resultat és que una quantitat simbòlica i voluntària, poc significativa (1€ al mes), esdevé en una valiosíssima ajuda permanent a un projecte d'una entitat no lucrativa.
 
Teaming no és una fundació, ni una ONG. Teaming és només una idea.
 
Per conèixer més aspectes sobre el Teaming el Vapor Llonch desenvoluparà la xerrada "TEAMING, solidaritat i emoció treballant en equip" el proper 16 de desembre en horari de 18 a 20h. Jil Van Eyle, impulsor de la iniciativa i autor de llibre ¿Cómo dejé de ser un idiota? serà l’encarregat d’explicar aquesta manera de fer les coses. També tindrem la presència dels responsables de Teaming en dues empreses del Vallès Occidental, que ens explicaran com van conèixer la idea, com la van gestionar dins de l'empresa així com, els valors i/o beneficis resultants de la iniciativa tant per a l'empresa com per a les persones treballadores que constitueixen l'equip.
 
A més, hi haurà la intervenció d'una de les entitats receptores d'aquestes microdonacions en equip.
 
Si encara vols aprofncdir més en aquest concepte et recomanem consultar els següents enllaços:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès