divendres, 11 de març del 2011

Bonificacions per a la contractació de personal

Si necessiteu personal per a la vostra empresa i esteu pensant en contractar una persona jove segurament us interessa conèixer les mesures aprovades pel Govern espanyol amb l'objectiu d'impulsar la contractació de desocupats a temps parcial, fonamentalment joves i aturats de llarga durada.

El tipus d'ajut pot significar una reducció del 100% en les cotitzacions empresarials a la Seguretat Social (75% en empreses amb mes de 250 treballadors). Les empreses a més es poden acollir posteriorment al programa vigent d'estímuls per a la conversió en indefinits (Llei 35/2010).

Consulteu la secció Ajuts i subvencions (contractació de personal).

Aquests persones hauran de reunir els següents requisits:

a) Tenir una edat igual o inferior a 30 anys.
b) Estar inscrites a l’oficina d’ocupació durant almenys dotze mesos en els divuit mesos anteriors a la contractació.

La jornada de treball d’aquests contractes ha de ser entre el 50% i el 75% de la d’un treballador a temps complet comparable. No aplicable als contractes de treball subscrits sota les modalitats d’interinitat i de relleu.

Termini per contractacions realitzades dins del període dels dotze mesos següents a l’entrada en vigor d’aquesta norma (fins el 11 de febrer de 2012).

Més informació i tramitació:
Tresoreria de la Seguretat Social
C/ Sallarès i pla, 4 - Sabadell.
Tel. 93 745 74 30

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès