dimecres, 23 de juliol del 2014

La Xarxa Onion tanca el curs amb la trobada d’estiu al Museu del Gas

La Xarxa Onion, que aplega als emprenedors de Sabadell i rodalies, tancarà el curs amb una nova trobada aquest dimecres a partir de les set de la tarda, amb el suport de la Fundació Gas Natural Fenosa i Moritz. L’activitat d’estiu consistirà en Micro xerrades, la celebració d’una dinàmica de networking i un sopar d’estiu.
Amb un títol provocador com “Evasió o victòria: Com convertir-te en una màquina de vendre”, tindran lloc una sèrie de 5 Micro xerrades de 10 minuts. La Fundació Gas Natural Fenosa serà qui obrirà el torn a càrrec d’Emili Segura, amb la presentació del “Programa primera exportació” una nova proposta gratuïta de formació i assessorament per a Pimes.  Tot seguit s’exposarà Més és millor a càrrec de Jaume Calsina, a continuació “De tècnic a comercial: aprenent a vendre” per Jordi Pujol, de Hand in Hand Consulting, més endavant5 ingredients per cuinar continguts venedors” de la Redactora Creativa Tona Codina i  “Les 5 claus del màrqueting directe impartida pel Tècnic de Creació i consolidació d’empreses del Vapor Llonch, Albert Torruella, tancarà la primera part de la jornada.
La jornada continuarà al mirador de l’edifici amb una dinàmica de networking, per promoure els contactes empresarials entre els seus assistents. Per acabar, el tradicional “Soparet d’estiu”, tindrà lloc al restaurant “L’Empordanet” al C/ de Sant Quirze nº 35.
Per a tothom qui vulgui assistir a la trobada cal adreçar un correu electrònic a info@xarxaonion.org. L’assistència a les Micro xerrades més la dinàmica de networking té un cost de 5 euros. I si es vol participar també en el sopar, el cost és de 25 euros.
Xarxa Onion
La Xarxa Onion és una associació que va néixer com a entitat a finals de l’any 2009 a Sabadell, fruit d’una iniciativa entre empreses, emprenedors i el Vapor Llonch amb l’objectiu d’ajudar a fer néixer i créixer els negocis dels seus integrants. Actualment compta amb 105 micropimes de Sabadell i l’àmbit de Barcelona i està oberta a noves afiliacions. L’associació integra tots els empresaris que es dediquin principalment a donar serveis a les empreses i les persones, així com empreses del sector industrial.
Les accions previstes per l’Associació contemplen un major treball en xarxa a partir del coneixement de les empreses entre elles i de la posada en comú d’objectius i interessos per a ser més competitius en un mercat exigent, al qual els és difícil d'entrar de forma individual. Per impulsar la cooperació, el coneixement i els contactes, l’associació aposta per eines de base tecnològica, per això és present a Internet a través de diferents plataformes, com la web: www.xarxaonion.org , el bloc: http://xarxaonion.wordpress.com on es pot trobar Onion TV, el canal de youtube, un espai on es publiquen els vídeos de les activitats que hi desenvolupa i té perfils oberts a xarxes socials com twitter: @XarxaOnion i Facebook. (redactat fet per la xarxa Onion)
Contacte:
Tona Codina
Presidenta de la Xarxa Onion
M 670 051 093
T 93 748 61 08

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès