dijous, 27 de novembre del 2014

Estades empresarials a Brasil

L'Ajuntament de Sabadell, a través de  l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom ubicada al Vapor Llonch col·labora amb el projecte EU-Brazil Connect que permet fer estades empresarials de 3 mesos amb empreses brasileres consolidades per desenvolupar un negoci o bé expandir-se a nous mercats.


El projecte seleccionarà a emprenedors/es i empresaris/es de recent creació que vulguin realitzar aquestes estades i els oferirà suport econòmic. La data límit per inscriure’s és el 7 de desembre de 2014 i es pot fer mitjançant aquest enllaç.

Per altra banda, des de l'Oficina es gestiona un programa propi d’estades empresarials a la UE anomenat Erasmus per Joves Emprenedors. El programa està adreçat al mateix públic, però les estades es realitzaran en aquest cas en empreses consolidades de la UE. El programa Erasmus per Joves Emprenedors del Vapor Llonch no té data límit i es mantindrà fins a exhaurir el pressupost existent. Podeu inscriure-us en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès