dijous, 13 de novembre del 2014

Com podrien millorar els Polígons de Sabadell?

El nou portal web sabadellempresa.cat estrena un apartat per recollir suggeriments de la ciutadania de millora dels polígons industrials de Sabadell. Tant treballadors com empresaris i ciutadania en general poden expressar qualsevol opinió referent a mobilitat, infraestructura o serveis fent ús de les noves tecnologies. Per exemple, “Què en penses de la facilitat d’accés al polígon (bons, dolents, falten vies d’accés…)?” “Què en penses dels senyals de trànsit del polígon (n’hi ha prous, en calen més)?” “Quins serveis trobes a faltar al teu polígon (bancs, restaurants, llar d’infants, gimnàs..)?”. L’objectiu final és identificar les tendències majoritàries, per prioritzar les polítiques de millora dels polígons sabadellencs. Així es podran planificar actuacions en la línia de millora i dinamització dels polígons d'activitat econòmica que es va iniciar l'any 2008 des de l’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch.

Fins al 9 de desembre estarà actiu l’apartat www.sabadellempresa.cat/industria/enquesta-poligons-de-sabadell  que incorpora una plataforma innovadora que permet integrar en un únic lloc tots els comentaris i respostes que s’aboquin des de diferents xarxes socials. Com a resultat s’obté un mapa d’opinions que permet compartir i classificar millor la informació. Aquesta plataforma és fruit del projecte internacional FUPOL (www.fupol.eu), en el qual hi participa la Universitat Autònoma de Barcelona, mitjançant el grup de recerca LogiSim i l’spin off ASLOGIC. La plataforma FUPOL s’ha provat amb èxit a d’altres ciutats europees i per primer cop es posarà a prova a Sabadell.

Les persona interessada en participar només ha d’entrar un comentari triant una de les opcions següents. A través de la pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/FUPOLPoligonsSabadell/app_195646697137509 escrivint en el mur i fent un m’agrada. També es pot participar seguint aquest compte de Twitter https://twitter.com/poligonssbd i retuitejat o responent algun comentari, deixant un missatge a través del Blog de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom de Sabadell o través del mapa accessible des de sabadellempresa.cat. L’únic requisit és que els comentaris segueixin unes pautes que permetin identificar el polígon i el perfil de la persona que ho expressa. Aquestes indicacions es poden consultar a sabadellempresa.cat.


Per incentivar la participació i agrair la col·laboració, l’empresa  Aslogic sortejarà una panera entre totes les persones que hagin emès la seva opinió pels canals indicats complint les indicacions d’identificació. El sorteig es farà el proper dia 10 de desembre de 2014 i s'anunciarà el la persona guanyadora a través de la pàgina de Facebook mencionada anteriorment, i al web www.sabadellempresa.cat/industria/enquesta-poligons-de-sabadell. Les bases d’aquest sorteig es poden consultar a http://www.aslogic.es/docs/bases_concurs_poligons_sabadell.pdf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès