dijous, 18 de setembre del 2014

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta acull una jornada sobre les claus de l'estalvi energètic per les empreses dels polígons

Els empresaris dels polígons d’activitat econòmica (PAE) de Sabadell i Barberà del Vallès estan convidats a la primera jornada de la campanya Eco-Working – Empresa i Simbiosi = Estalvi Econòmic, impulsada pels ajuntaments dels dos municipis.
La sessió programada el proper 30 de setembre posarà el focus sobre les eines i mesures de què disposen els empresaris per reduir la despesa econòmica derivada de la factura elèctrica: des de la compra agregada d'energia, fins a mecanismes de contractació i negociació amb les comercialitzadores d'energia, així com l'adaptació del contracte a les necessitats reals de les empreses.
Després d’una ponència inicial sobre la Minimització de la despesa en el subministrament elèctric de les empreses i compra energètica en grup, s’exposaran alguns casos d’èxit de companyies que han aconseguit estalvis de fins a un 10% en la seva factura elèctrica. Una vegada tancat l’espai de debat, que servirà per posar en comú els dubtes, interessos i possibles mecanismes de col·laboració entre les empreses assistents, els empresaris podran rebre assessorament personalitzat per reduir la seva despesa en energia.

Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta

La jornada tindrà lloc entre les 9.30 i les 11.30h al nou Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta de Sabadell (Av. Can Bordoll, 119), gestionat des del Vapor Llonch de l’Ajuntament de Sabadell. Aquesta serà la primera jornada que es celebrarà a la sala d’actes d’aquest nou espai de 12.600 m2 que neix amb la voluntat de dinamitzar les empreses del polígon de Can Roqueta i contribuir a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades durant un període determinat de temps amb l’opció de rebre assistència i assessorament tècnic.

Campanya Eco-Working

Desprès d’aquesta primera sessió de treball, s’han previst dues més. Amb l’objectiu d’adaptar-les al públic, s’ha desenvolupat una enquesta en línia, a través de la qual els empresaris poden expressar els seus interessos i necessitats.
Amb la posada en marxa de la campanya Eco-Working – Empresa i Simbiosi = Estalvi Econòmic, els ajuntaments de Sabadell i Barberà del Vallès fan un pas endavant en matèria de sensibilització ambiental, promovent els avantatges dels ecopolígons, a partir del foment d’accions sinèrgiques entre els seus empresaris en matèria d’energia, emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEH), intercanvi de materials i gestió conjunta de serveis, entre d’altres.
La intenció és que aquesta iniciativa serveixi com a element impulsor d’un Pla d’Acció de Dinamització de la Simbiosi Industrial i d’un Catàleg de serveis de potenciació de sinèrgies que fomentin tant la simbiosi industrial com la gestió sostenible dins dels PAE implicats.

Inscripció en línia a vaporllonch.net

Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció en qualsevol de les jornades previstes o ampliar la informació ho pot fer a través del formulari de sol·licitud en línia que es pot descarregar del web vaporllonch.net. Per a més informació cal enviar un correu electrònic a promoempresa@ajsabadell.cat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès