divendres, 20 de gener del 2012

Xerrades d'emprenedoria als centres educatius

El Vapor Llonch, mitjançant el servei de Creació d'empreses, està compromès amb la difusió de la cultura emprenedora als diferents centres educatius, com escoles, instituts i centres de formació professional. Una de les principals accions de suport a l’enfortiment de la cultura emprenedora la trobem en les Xerrades de Sensibilització per Emprendre que fem als centres anteriorment citats. En dites xerrades expliquem quines són les diferències entre el treball coma  assalariat i el treball a autònom, com generar una idea de negoci amb garanties d'èxit i com estructurar-ho mitjançant un Pla d'empresa o Pla de negoci.

Són xerrades que el cos tècnic de Vapor Llonch duu a terme amb el suport incondicional de les persones emprenedores que hem ajudat a fer realitat la seva empresa i que expliquen la seva experiència, dificultats i motivacions que han posat en relleu per emprendre. Com a exemple volem citar la xerrada que va fer la Maite Gil, gerent de l'empresa TocDestil dedicada a la imatge personal i Personal Shopper a alumnes d'un cicle formatiu mitjà de perruqueria i en Sergi Brau, gerent de l'empresa AMESB dedicada a la publicitat efectiva mitjançant Google, que va parlar amb un cicle superior d'informàtica.

Dades: S'han dut a terme un total de 15 seminaris amb la participació de 281 persones: alumnes de secundària i cicles formatius (190), universitaris/àries (50) i persones beneficiaries de formació ocupacional i professional (41).

VAPOR LLONCH
Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Sabadell
Ctra. De Barcelona 208 bis - 08205 Sabadell (Barcelona)
93 745 31 61
93 745 31 97

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès