dimecres, 25 de gener del 2012

Línies de Finançament ICO 2012

Aquestes línies de finançament tenen com a principal objectiu que els treballadors i treballadores autònoms i les empreses disposin d’un marc de finançament adequat que els permeti emprendre els projectes d'inversió i atendre les necessitats financeres corporatives i de liquiditat.

Per tal de facilitar l'accés al finançament, igual que l'any passat, no hi ha una dotació econòmica prèvia per a les línies i s'ampliaran en funció de la demanda. Així mateix, s'han introduït algunes millores i mantingut les incorporades l'any passat, destinades a afavorir i dinamitzar el flux de crèdit cap a les empreses espanyoles.

Podeu consultar aquí la fitxa que ha elaborat el Servei d'Informació d'Ajuts i Subvencions (SIAS) o bé anar a la secció Ajuts i subvencions d'aquest mateix bloc, apartat Finançament. Allà hi trobareu els següents ajuts:
- Finançament ICO Liquiditat 2012: Préstecs per obtenir finançament per afrontar pagaments corrents.
- Finançament ICO Inversió 2012: Préstecs per fer inversions productives dins del territori nacional.
- Finançament ICO Internacionalització 2012: Préstecs per realitzar projectes d’inversió fora del territori nacional.
- Finançament ICO SGR: Préstecs per finançar actius fixos mitjançant Aval de uns SGR.
- Finançament ICO Desenvolupament Empresarial 2012: Préstecs per realitzar projectes d’inversió de nous negocis
    Línies de Finançament ICO 2012
    L'Institut de Crèdit Oficial (ICO) i les entitats financeres han renovat recentment l'acord de col·laboració destinat a finançar els projectes i necessitats de liquiditat d'autònoms i empreses el 2012.

    Aquest acord inclou la posada en marxa de les principals línies ICO de finançament: Inversió, Internacional, Aval SGR, Desenvolupament Empresarial, Liquiditat i Habitatge.

    Entre les principals novetats de les Línies ICO 2012 destaca la Línia ICO-Desenvolupament Empresarial, dissenyada per oferir una solució integral a les necessitats de persones autònomes i empreses.

    Trobareu més informació al web de l'ICO.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada

    Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

    Altres articles del teu interès