dimecres, 20 de juliol del 2011

Qui em pot ajudar a posar en marxa una empresa sobre tecnologies digitals o Internet?

Tens una idea de negoci sobre tecnologies digitals i Internet? Si la resposta a la pregunta plantejada és afirmativa continua llegint aquest article perquè possiblement t’interessa. La Caixa, Barcelona Activa, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Barcelona Digital Centre Tecnològic, Microsoft i Osborne Clarke acaben d’endegar un programa per promoure la creació d'empreses innovadores i amb alt potencial de creixement en l'àmbit de les tecnologies digitals i internet.

De fet, busquen persones que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci en aquest sector. Així que qui vulgui ser empresari/a en social media, community manager o en el desvolupament d’aplicacions digitals, per exemple, aquest projecte podria a ajudar a afinar el seu pla d'empresa, millorar la seva  xarxa de contactes o a preparar la presentació de la iniciativa a potencials finançadors i accedint directament a un fòrum d'inversors especialistes en el sector.  

Si t’interessa el que has llegit fins ara encara pots aprofundir més en el web creat específicament per donar a conèixer aquesta proposta: http://www.emprendedorxxidigital.es/

Tot just aquesta setmana han començat les preinscripcions per poder participar en aquest programa (les quals finalitzaran el 9 d’octubre). A l’octubre mateix es farà un procés de selecció de candidats/es en base a una entrevista individual i a la idea de negoci presentada. Segons consta en el web el programa té un cost pels participants de 300€.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès