dilluns, 20 de juny del 2011

Ageservice, S.L entra al Viver d'Empreses de Sabadell

Una empresa de recent creació s'ha incorporat al Viver d'Empresa de Sabadell (c. de Ferrer de Blanes, 25) durant aquest mes de Juny 2011. Aquesta empresa s'anomena Ageservice, S.L. i neix amb l'objectiu de prestar serveis assistencials i no assistencials a persones amb cert grau de dependència al seu domicili.

Segons paraules d'un dels seus socis fundadors, "creiem que a més de ser un projecte rendible, és un projecte que proporcionarà una major qualitat de vida a tots els nostres clients i als seus familiars, de manera que estem desenvolupant un petita tasca social. Actualment aquest servei no està cobert ja que oferim suport d'un departament mèdic".

Entre els objectius bàsics que cerquen són cobrir les necessitats bàsiques de companyia, comunicació i solitud, inseguretat i condicionament de la llar. Per aconseguir-ho disposen de serveis d'assistència d'infermeria, assistència mèdica, assistència psicològica, assistència legal i assistència fisioterapèutica.

Per a més informació sobre Ageservice, S.L podeu adreçar les vostres consultes a aquest mateix bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès