dimecres, 29 de setembre del 2010

Les 31 noves empreses més visionàries i innovadores: es premia ser socialment responsable

 El portal d’Internet del Fòrum Econòmic Internacional (World Economic Forum) ha publicat el seu informe anual, anomenat Empowering People and Transforming Society (Donant força a la gent i transformant la societat), en què destaquen les 31 empreses de nova creació més visionàries i innovadores.

Aquest document destaca les empreses energèticament eficients i les classifica en les categories d’Energia i Mediambient (Energy and Environment), Tecnologies de la Informació i Nous mitjans (Information Technologies and New Media) i Ciències de la Salut (Life Sciences and Health).
El programa Technology Pioneers es va presentar fa 11 anys i, per primera vegada, el nombre d’empreses de tecnologia neta iguala el nombre d’empreses de tecnologia de la informació. Això demostra que la pressió per ser energèticament eficient mai no ha estat tan important per a les empreses com ara, no només a causa de les regulacions, sinó perquè aquestes empreses volen ser vistes com socialment responsables.
La tecnologia enforteix la gent socialment, ja que li dóna més informació, més opcions, una major veu en el món que els envolta i més control respecte a la seva pròpia salut i el seu impacte en el medi ambient. Els avenços tecnològics, que permeten un nivell de col·laboració i cooperació en temps real mai vistos abans, indiquen que actuar en aquesta informació mai no ha estat més fàcil.
El Fòrum Econòmic Mundial és una fundació sense ànim de lucre amb seu a Ginebra, coneguda per la seva assemblea anual a Davos, Suïssa. Allà es reuneixen els principals líders empresarials, els líders polítics internacionals i periodistes i intel·lectuals selectes per analitzar els problemes més urgents que afronta el món, entre ells, la salut i el medi ambient.

El web és en anglès, però disposeu d’una traducció al català aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès