dijous, 30 de setembre del 2010

Formació per a empreses de recent creació

Avui tornem a compartir amb vosaltres informació sobre més activitats formatives que poden ser del vostre interès si teniu o pertanyeu a una empresa de creació recent, principalment de menys de 5 anys de vida. Es tracta dels tallers de consolidació empresarial del Vapor Llonch.

Fins a final d’any s’han programat 3 activitats. La primera de les propostes és el taller Parlar en públic. L’objectiu d’aquesta acció formativa de 20 hores de durada és millorar l’estil de comunicació proactiva dels professionals i garantir la qualitat de servei i la imatge de l’organització. A través del taller es pretén que els alumnes desenvolupin habilitats en la forma d’expressió oral i coneguin eines de suport per a la comunicació. La data d’inici d’aquest taller és el 18 d’octubre i s’allargarà fins el 27 d’octubre. L’horari previst és dilluns i dimecres de 15.30 a 20.30 i es desenvoluparà al Viver d’empreses de Sabadell.
 
Noves estratègies financeres davant la crisi és el títol de la segona acció formativa adreçada a empreses de recent creació. El taller tindrà lloc el 8 i 15 de novembre, també al Viver d’Empreses en horari de 16.00 a 20.00h. Aquesta proposta està adreçada al personal directiu com a responsables de les diferents àrees de gestió que vulguin, per exemple, conèixer casos pràctics en la direcció financera o fiscal d’una empresa.
 
Per últim, també durant el novembre, es tractarà Com utilitzar internet en els processos d’internacionalització. A través d’aquesta proposta es mostrarà l’ús d’internet per a la investigació de mercats internacionals o la promoció de productes i serveis de l’empresa exportadora. L’activitat es desenvoluparà els dimecres 17, 24 de novembre i 1 de desembre, en horari de 15:30h a 20:30h al Viver d’Empreses de Sabadell.
 
Totes aquestes activitats s’emmarquen en el programa de formació empresarial del Vapor Llonch. Per formalitzar la preinscripció cal adreçar-se al Viver d’Empreses o enviar un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat o gfigueras@ajsabadell.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès