dimecres, 7 d’agost del 2013

Préstecs extraordinaris per crear ocupació


La Fundació Acció solidària Contra l’Atur (ASCA) és una Fundació existent des de l’any 1981 i una de les seves activitats, entre d’altres, ha estat la concessió de préstecs solidaris a persones i col•lectius desafavorits. Degut a l’actual situació en la què l’atur es manté al voltant del 20%, ha decidit obrir una segona convocatòria del concurs que anualment presenta, per a la concessió de préstecs extraordinaris a empreses o individus que presentin iniciatives que creïn ocupació sòlida i duradora.

D’aquesta manera, dins aquesta convocatòria es premiaran els 5 projectes més ben valorats segons el jurat establert per la Fundació. L’import de  cadascun dels préstecs serà de fins a 30.000 euros, sense interessos i una devolució lineal de màxim 5 anys. Simplement s’actualitzaran les quotes en funció de l’IPC. Els criteris que es tindran en compte per a valorar els projectes de cara a la seva concessió, seran:

1. L’ocupació creada (llocs de treball estable i a jornada completa)
2. La capacitat d’innovació del projecte.
3. La qualitat del projecte presentat.
4. L’impacte social que pugui generar.
5. L’aportació financera dels sol·licitants al projecte.

Serà condició indispensable que el pla de negoci justifiqui la viabilitat econòmica del projecte i la capacitat de retorn del préstec. L’absència d’aquestes justificacions comportarà l’exclusió del projecte i no podran participar a aquesta convocatòria els beneficiaris de convocatòries anteriors.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç  o entrar a la web de la Fundació ASCA: http://www.acciosolidaria.cat/prestecs-extraordinaris-per-crear-ocupacio/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès