divendres, 3 de febrer del 2012

El 77% de les empreses de Sabadell tenen entre 1 i 5 persones treballadores assalariades


Les dades recollides al darrer Informe de Conjuntura de Sabadell, corresponents al primer semestre de 2011, ens mostren que el 77% de les empreses de la ciutat tenen entre 1 i 5 persones treballadores assalariades. Aquestes microempreses es troben, principalment, en les activitats de comerç al detall excepte vehicles de motor (18,3% de les microempreses), els serveis de menjar i begudes (9,6%) i el comerç a l’engròs i intermediaris del comerç (7,6%).

La majoria de les persones ocupades a la ciutat ho estan en activitats relacionades amb comerç a l’engròs i al detall (22,3%), activitat financeres i d’assegurances (11,3%) i indústria manufacturera (11,2%).

Aquests són alguns dels principals resultats de l'Informe de Conjuntura del 1r semestre de 2011. L'Observatori de l'Economia Local de l'Ajuntament de Sabadell, que es troba al Vapor Llonch, és l'encarregat d'aquesta anàlisi semestral dels principals indicadors socioeconòmics de la ciutat.

Podeu consultar tot l’informe a través d’aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès