dimecres, 27 de juliol del 2011

Ajuts per a la internacionalització

 A principis d'aquest mes es va obrir el termini per sol·licitar els ajuts a la Internacionalització d'ACC1Ó 2011. Enguany, les empreses catalanes poden sol·licitar els ajuts a la Primera exportació, Nex-Pipe i a la Inversió Directa a l'Exterior. Es tracta doncs, de programes de iniciació a la internacionalització i d'un de consolidació.

Els ajuts a la Primera exportació estan pensats per la fase inicial del procés d'internacionalització i ofereixen assessorament i ajut a empreses que no han exportat mai o molt poc amb l'objectiu d'accedir a les primeres fases del procés exportador i a dissenyar la pròpia estratègia d'actuació en els diferents mercats.

Pel que fa al programa Nex-Pipe s'ofereix assessorament i ajut a empreses amb certa experiència exportadora amb l'objectiu d'ajudar a la creació d'un departament comercial internacional per a consolidar les exportacions.

Pel que fa a l'ajut a la Inversió Directa a l'Exterior, es tracta d'un ajut per empreses consolidades en el procés exportador i tracta de la creació de filials a l'exterior en la fase d'anàlisi de viabilitat i d'implantació.

Per demanar més informació sobre aquests ajuts podeu utilitzar el servei d'Informació i Orientació Empresarial 93 476 72 06 o bé escriure a info@acc10.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès