dilluns, 4 d’octubre del 2010

Sabadell Parc Empresarial a Munic

Tothom que accedeix a Sabadell per la C-58 ha pogut comprovar el canvi que aquesta zona de a ciutat està vivint. Sense anar més lluny aquest cap de setmana s’ha col·locat un pont de grans dimensions que travessa tota l'autopista. L'operació es va portar a terme entre dissabte a les 23.00 hores i diumenge a les 7.00 hores. L'estructura, de 120 tones i 47,5 metres de llarg i 8 d'ample, forma part d'una rotonda que ordenarà el trànsit als afores de la ciutat i que serà una de les més grans de Catalunya.



Obres com aquestes són imprescindibles per garantir l’èxit de projectes com Sabadell Parc Empresarial a Sant Pau de Riu Sec. Aquest projecte “està concebut per a totes les empreses que volen gaudir d'una emplaçament únic, amb bons accessos i comunicacions, zones d'aparcament i espais verds que integren l'arquitectura en la natura sense perdre la funcionalitat necessària. Es tracta d’un projecte urbanístic eficient que desenvolupa uns espais de treball funcionals i dinàmics, capaços d'adaptar-se a les necessitats particulars de cada empresa, que rendibilitzen l'ús del seu espai i que optimitzen el desenvolupament de la seva activitat”.





Precisament de Sabadell Parc Empresarial s’ha parlat avui intensament a Munic (Alemanya). La Tinenta d’Alcalde de Treball, Formació, Indústria i Innovació, Montserrat Capdevila, en representació de l’Ajuntament de Sabadell ha participat avui a Expo Real Saló Internacional de l'Immoble Industrial, Comercial i de Negocis i per a inversions de Munic (Alemanya).

En aquesta fira considerada la més important de l'immoble industrial a Europa s’intenta establir relacions comercials. Més de 1.500 expositors presenten les seves ofertes al voltant del sector immobiliari industrial en una àrea de 64.000 metres quadrats. Els participants d’ExpoReal formen tot un conjunt d'economia immobiliària: desenvolupadors i gestors de projectes, inversors i finançadors, assessors i intermediaris, arquitectes i projectistes, managers de Corporate Real Estate i responsables d'expansió, així com regions comercials i ciutats. L'esdeveniment està acompanyat per un programa de conferències on 400 ponents debaten en 5 fòrums sobre tendències i innovacions actuals del mercat immobiliari, d’inversions i financer.
 
El principal objectiu de la participació de Sabadell ha estat donar suport al projecte Sabadell Parc Empresarial de Sant Pau de Riu-Sec, així com el projectes relacionats amb l’Àrea del Vallès que ha ocupat un espai preferent dins l’estand BARCELONA-CATALONIA.
 
Aquest espai impulsat pel Govern de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona reuneix en un únic punt els principals projectes urbanístics i immobiliaris del Barcelona Economic Triangle (Parc de l'Alba, el 22 @ Barcelona i el Delta BCN / BZ Barcelona Innovation Zone) i altres entitats públiques i privades rellevants com les de Sabadell. Amb aquesta acció es tracta de mostrar una oferta global diferenciada amb uns valors que es tradueixen en qualitat, oportunitat, innovació i tecnologia , talent, energia i esperit mediterrani. Alhora s’exposa una àrea d'activitat econòmica, amb importants projectes d'infraestructures del coneixement en procés i moltes oportunitats d'inversió i amb un important suport de les autoritats públiques que ajudin els inversors a prendre les seves decisions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès