dimecres, 2 de febrer del 2011

Línies de Finançament ICO 2011

Aquestes línies de finançament tenen com a principal objectiu que els treballadors/res autònoms/mes i les empreses comptin amb un marc de finançament adequat que els permeti emprendre els seus projectes d'inversió i atendre les seves necessitats financeres corporatives i de liquiditat.

Per tal de facilitar l'accés al finançament, igual que l'any passat, no hi ha una dotació econòmica prèvia per a les línies i s'ampliaran en funció de la demanda. Així mateix s'han introduït algunes millores i mantingut les incorporades l'any passat, destinades a afavorir i dinamitzar el flux de crèdit cap a les empreses espanyoles.

Podeu consultar aquí la fitxa que ha realitzat el Servei d'Informació d'Ajuts i Subvencions (SIAS) o bé, anar a la secció Ajuts i subvencions d'aquest mateix bloc, apartat Finançament. Allà trobareu aquests tres ajuts:

* Finançament ICO Liquiditat 2011: Préstecs per obtenir finançament per afrontar pagaments corrents.
* Finançament ICO Inversió 2011: Préstecs per realitzar inversions productives dins del territori nacional.
* Finançament ICO Internacionalització 2011 (Iniciar un negoci): Préstecs per realitzar projectes d’ inversió fora del territori nacional.

Línies de Finançament ICO 2011
L'Institut de Crèdit Oficial (ICO) i les entitats financeres han renovat recentment l'acord de col·laboració destinat a finançar els projectes i necessitats de liquiditat d'autònoms i empreses en 2011.

Aquest acord contempla la posada en marxa de les principals línies ICO de finançament: Inversió Sostenible, Internacionalització, Inversió, Liquiditat i Habitatge.

Entre les principals novetats de les Línies ICO 2011 destaquen l'homogeneïtzació i ampliació dels terminis d'amortització, fins a 20 anys per Inversió i fins a 7 anys per Liquiditat.

Trobareu més informació al web de l'ICO

1 comentari:

  1. Hola

    ens n'hem fet ressò a la web, us hem postejat
    http://inicia09.wordpress.com/2011/02/02/opcions-de-financament-amb-lico-2011/

    ResponElimina

Aquest és un espai específic per comentar les notícies i els continguts proposats. Tota utilització que excedeixi el contingut proposat serà considerada inadequada i susceptible de no ser publicada. Els lectors poden remetre els seus dubtes, queixes o denúncies a sbdempresa@ajsabadell.cat.

Altres articles del teu interès